Finns det något bättre. Det skulle vara tre poäng :)
Laget såg ut som följande:
Hampus - Kalle, Kevin, Petter, Nikki - Andreas, Jocke Ed, Erik K - Eric A, Ferna, Jompa.
På bänken Jesper och Peter Hedin
Matchen börjar lite trevande från båda lagen. Vi faller ner för att minska ytorna för Söderman som
vi har stor respekt för. Efter 8 minuter kommer en långboll som Kevin missbedömmer Hampus hinner ut
precis innan Söderman men returen av hopslaget hamnar hos en Argospelare som har öpper läge och göra 1-0.
Vi slås inte ner utan börjar få ett litet övertag. 4 minuter senare får vi en frispark en bit in på Argos planhalva.
Nikki slår den och Jocke når högst och skarvar vidare till Eric A som nickar in bollen snyggt.
Spelmässigt ganska jämt men vi känns lite farligare när vi anfaller. Argos backlinje har problem när vi får till våra
djupledsbollar. Just en långboll från Petter (eller var det Kalle ?) går över deras mittbackar och Jompa hugger som en kobra och rullar in 2-1 intill målvaktens vänstra stolpe.
Ferna får en bra chans efter en fin omställning där Erik K lägger bollen fint i djupled men skottet går någon decimeter utanför, kanske hade varit bättre om Eric A fått bollen på högersidan då han var helt fri.
Ferna får sin revanch en stund senare då han får bollen i högerinner läge och har öppet mål. Ferna får ingen riktig träff men Argospelaren (Bjarne tror jag) får inte heller någon träff när han skall rensa och bollen går i mål.
3-1 i halvtid och vi har bra koll på matchen.
Argo tar tag i matchen ordentligt i början av andra halvlek. Vi kommer inte upp i aggresivitet och får väldigt få längre anfall. Som en följd av detta kommer 3-2 efter en frispark mot bortre stople som nickas snett inåt och ett bra skott i mål.
Vi kommer tillbaka och jämnar ut spelet men vårt lag är väldigt långt (delvis medvetet för att inte skapa ytor backom vår backlinje) vilket gör att Argo periodvis får stora ytor på mittfältet. När det är mindre än 15 minuter kvar får Eric A ett friläge, tyvärr kommer han för nära målvakten som gör en bra räddning. Anfallet efter fälls Söderman precis utanför vårt straffområde. Deras spelare (Sjöberg ?) slår bollen förbi muren på Hampus sida in i mål.
Matchen slutar 3-3, rättvist med tanke på spelfördelningen, vi hade första och Argo andra halvlek men det känns surt att tappa 3-1. Spelmässigt såg det ganska bra ut med tanke på att det var första matchen på ett tag. Försvarsspelet var stabilt, 2 av målen var på frisparkar, i spelet skapade inte Argo så många vassa chanser. Framåt såg det stundtals bra ut. Vi kommer till en del bra lägen och 3 mål framåt mot Argo är riktigt bra.
Nu blir det fokus på anfallsspelet på lägret i Munkedal till helgen.